Eteenpäin sano mummo lumessa

Aikaa on vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta toki toimettomana en ole istunut tätä aikaa. Yhteistyökuviot Elimäellä ja siihen liittyvän nettisivuston kuusenkuiske.fi rakentaminen ovat olleet ajankohtaisia ja niihin on uponnut työtunteja. Asiakaskeikkoja on ollut vähänlaisesti ja toivon mukaan tilanne paranee kesän mittaan. Onneksi kohta käynnistyy jälleen kesän supersuositut melonnat viikoittain Vihdin Salmijärvellä. Nuuksion Pohjoisella Portilla vedän kolmatta kesää melontailtoja, viime vuosina on ollut Naisten rento iltamelonta, jossa opetellaan kanootilla perusmelontaa aluksi, vietetään rento ilta nautiskellen järvimaisemista ja tutustutaan järviluontoon. Lopuksi nautitaan herkullinen villiyrttinen kana- tai kasvissalaatti ja yrttijuoma. Uusina tulokkaina tuoteperheessä on Aikuisten sekamelonta (parisuhde koetukselle :)) sekä perhemelonta (edelleen koetellaan). Lisätietoja löytyy Metsähetken facebook-sivuilta. https://www.facebook.com/luonnonhelmassa.fi/

Asumisen suhteen on edelleen päänvaivaa. Hirveän vaikea päättää mikä se oikea ratkaisu olisi. Pohtiessa on kulunut viiniä, tullut harmaita hiuksia, välillä ei edes tiedä mitä haluaa ja mikä olis se järkevin ratkaisu. Pohjapiirroksia on tehty vihkollinen eri versioilla ja kaikenmaailman pistorasioiden paikkoja ja tuulettimia sun muita härpäkkeitä on kahlattu nettiviidakkoa läpi. Uskon silti, että se oikea ratkaisu löytyy ja sen jälkeen pääsen etsimään sen sopivan aihion.

Olen nyt monenlaisen vatkauksen tuloksena päätynyt kuorma-autoon, jossa on umpikori. Varmaan se kevyt kuorma-auto, koska paino ja koko jää kohtuulliseksi. Toisaalta ihan täysin en vielä ole isompaakaan kuorma-autoa sulkenut pois, sillä multa löytyy C-kortti, joten siitä se ei jää kiinni. Näinä aikoina on kumminkin ajateltava pitkäkantoisesti ja katsottava mm. polttoaineiden hintoja, vakuutusmaksuja sekä käyttöveroja kun rakentaa asuntoautoa.

Kavereiden kanssa kannatta pallotella ideoita mikä mihinkin tulee. Itse ei aina näe niitä vaihtoehtoja ja siksi se toinen ja kolmas mielipide on kullan arvoinen. Seuraavissa kirjoituksissa paneudutaan enemmän tähän pohjaratkaisun suunnitteluun sekä muihin sisustan ratkaisuihin. Pysy kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *