Ihana Paku :)

Matka Iisalmeen hakemaan paku alkoi. Ystävättäreni sanoi, että voitais käydä hakemassa paku samalla kuin haettais hänen veneensä huoltoon. No mullehan tämä kävi enemmän kuin hyvin. Startti aamulla ja kohti Varkautta, mä soudin veneen, josta oli perämoottori hajonnut, veneennostopaikalle ja se vetästiin kyytiin. Huristeltiin vene korjaamolle, siitä kohti pakun noutopaikkaa Iisalmessa ja mä hyppäsin pakuun ja ystävätär ajoi omalla autollaan. Huima tunne kun ajaa ekaa kertaa omaa pakuaan! Tästä se yhteinen taival sitten alkaa <3

Pitkän päivän jälkeen varasin pakuun öljyn vaihdon, pyyhkimet vaihdettiin ja muutenkin paku tsekattiin läpi. Sain hyväksynnän ja olin tyytyväinen! Ajelin pakulla monta päivää etsimässä osia ja ottamaan tuntumaa ison auton pyörittelyyn. Tilasin kattotuulettimen ja ryhdyin odottamaan sitä saapuvaksi. Muutama muukin oli päättänyt tilata sen saman tuulettimen, joten joudun odottamaan sitä muutaman viikon. Se ei tietenkään haitannut, kulutin aikaa perehtymällä mm. aurinkopaneeleihin, vesisäiliöihin, akkuihin, vesijärjestelmiin kuten lämminvesivaraajaan, kaappihin sekä matkailuauton vaatimiin muutostöihin.

Paljon asioita pitää selvittää, tarkistaa, miettiä, piirtää, hankkia ja päättää tulevien viikkojen aikana liittyen pakun rakentamiseen. Moni on kysynyt, kuka mulle tän auton rakentaa ja hämmästys on ilmeinen, kun kerron rakentavani sen pääasiassa itse. Olen aikanani remontoinut omakotitalon, joten osaan aika paljon tehdä itsekin. Tietysti esim. sähkökytkennät sekä kaasukytkennät teetän ammattilaisella, koska ne ovat tärkeitä turvallisuusasioita sekä tarpeellisia muutoskatsastusta ajatellen.

Nyt alkaa sisätilan purku, väliseinä pois, seinien vaneroinnit pois ja autossa olevat sähköpistokkeet ja lamput irti ja lattiavanerit pois. Olkaa kuulolla, sillä tarkotus on tehdä muutamat viedot näistä puruista. Myös kattotuulettimen asennusvideota on luvassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *