Kiirettä ja hullua hellettä!

Sormia on syyhyttänyt päästä aloittamaan pakun laittaminen, mutta hillitön helle on toppuutellut suurinta innokkuutta. Niinpä olenkin käyttänyt aikaa suunnittelun hienosäätöön, tilaratkaisun pyörittelyyn ja erilaisten tarvikkeiden listaamiseen. Tässä nyt kuva mun paku-kuorkista.

Tämä on siis Ivecon Daily, 3 litrainen turbo diesel, pitkä ja korkea malli, paripyörät ja ajamiseen tarvitaan C1 ajolupa eli se on kevytkuorma-auto. Mukana tuli myös talvirenkaat ja voin kertoa, että niiden roudaaminen takakontista varastoon oli hikistä hommaa, ne eivät ole ihan kevyimmästä päästä hurjilla helteillä.

Kattotuuletinkin saapui vihdoin ja kävin sen noutamassa postista. Oli muuten yllättävän kevyt paketti. Tuuletin on mallia MaxxFan DeLuxe (40 cm x 40 cm) ja päädyin siihen kun sitä on kehuttu ja valtava määrä vanituunaajia käyttävät sitä ympäri maailman. Kävin myös helteiden aikana ostamassa tuulettimen asennusta varten tököttejä eli liimamassaa, liimateippiä, teriä niin poraan kuin kuviosahaankin ja puiset rimat alapuolelle tulevaan tukikehikkoon. Ostoksilla kävin Motonetissä, Biltemassa ja ByggMaxissa. Mukaan tuli myös räminänestomattoa eli sellaista äänieristemattoa, joka tarrataan seiniin ja oviin, lähinnä isoihin pintoihin vaimentamaan ääntä sekä räminöitä.

Viikoittaiset melontaretket ja yksi iso keikka, YleX mökkifestareiden henkilökunnan ja artistien catering ovat olleet piristävää vaihtelua loputtomaan tutkimus- ja selvitystyöhön, jota pitää tehdä. Välillä iskee epätoivo ja väliin taas suunnaton into päästä aloittamaan urakkaa. Koitan tehdä selkeitä listauksia varusteista ja tarvikkeista, mitä hankin matkan varrella ja toivon, että se auttaa just sua, jos mietit vastaavaa projektia! Seuraavassa artikkelissa kertoilenkin sitten purkuhommista ja miten homma etenee – hitaasti mutta varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *