Purkua ja paarmoja

Helteestä ei näkynyt loppua, joten pakkohan se oli käydä toimeen. Uskollinen Makitan ruuvinväännin mukanani kömmin helteen lämmittämään takatilaan ja aloitin hommat. ensi seiniltä piti ruuvata irti lastin kiinnitystä varten olevat reikälistat, sitten lattian alareunassa olevat suojavanerit ja sitten sähköpistorasiat. Tämä auto on ollut Vesivekillä työautona ja siksi siinä on pitkä rivi sähköpistokkeita sekä ns. karavan-pistoke valmiina ja muutama sisävalo. Nämä oli irrotettava ennenkuin pääsi ruuvaamaan sisävanereita irti.

Levyjen takaa paljastui siisti seinä ja se vaatiikin vain vähän pölyn pesua, ei muuta onneksi. Siinä innoissani unohdin sitten ottaa sen luvatun videon, koitin hätäpäissään jotain kuvata, mutta eipä siitä oikeen kummoista tullut. Kuvassa näkyy myös tuuletinlaatikko sekä yläreunassa toinen pistorasia vähäsen 🙂

Lattiavaneri ei antautunut helposti, koska muutama ruuvi oli väännetty syvälle vanerin sisälle ja vaati jonkinlaisen määrän ähräämistä, puukkoa ja poranterää. Levy saa kuitenkin vielä olla paikallaan, sillä muutama kuljetuskeikka pukkasi päälle ja lattia saa olla vielä suojattuna. Se on nyt kiinni muutamalla kiinnityslenkillä pohjassa. Lähiaikana on tarkoitus lähteä mökkeilemään ja ottaa kajakki mukaan, joten tulee pituuskin testattua, että riittäähän se varmasti, ainakin kulmasta kulmaan laitettuna.

Seinäprojektin edistyessä on aika myös alkaa porata väliseinää irti. Sehän on tietysti kiinnitetty julmetuilla pop-niiteillä ja ne on pakko porata yksitellen. Niitä varten ostin tietysti niille sunnitellun terän, joka pitäisi kestää. Ja jotta seinän irroitus ei olisi liian helppoa, on siinä kiinni myös pakun oma takatilan lämmitin. Se olisi tarkoitus siirtää penkin alle olevaan koteloon ainakin teoriassa, mutta purkamisen jälkeen selviää mitä sille tapahtuu vai poistetaanko se kokonaan. Tarkoitushan on siis laittaa diesel-lämmitin penkin alle hoitamaan takatilan lämmitys.

Nyt koitan taas ehtiä tehdä pakuhommia ja kirjoitella tänne myös niiden edistymisestä. Nauttikaa kesästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *