Blogin alustus

Tervetuloa Metsähetken blogiin. Metsähetken takaa löytyy Marjo, luonnossa liikkuva keski-iän saavuttanut itsenäinen ja positiivinen nainen. 2 lasta, molemmat aikuisia ja asuvat omillaan, joten olenkin päättänyt laittaa elämääni uudelle mallille. Mukana seuraa 2 pientä koiraa, joista toinen tosin on jo elämänsä ehtoopuolella ja alkaa näyttää siltä, ettei se enää pitkään mukana kulje.

Olen viimeiset vuodet ollut yrittäjä ja vienyt ihmisiä metsään, luontoa katselemaan, kuuntelemaan, kokemaan ja tuoksuttelemaan. Erinäisten tapahtumien kautta olen tullut siihen tulokseen, että elämä vaatii nyt jälleen suuremman suunnanvaihdon. Jep, onhan niitä muutoksia ollut pitkin elämää ja olen ”heittäytynyt” rohkeasti uusiin kuvioihin melko sujuvasti. Ulkomailla olen asunut pariin otteeseen ja miksei se tulevaisuudessakin olisi vaihtoehto, ainakin osan aikaa vuodesta. Kulttuurit kiehtoo, uudet maisemat, ihmiset, elämäntyylit tietysti lämpöä ja aurinkoa unohtamatta. Mietiskelin sitten miten voisin kulkea koirat mukanani helpommin keikoilla ja siitä se ajatus sitten lähti.

Suunnitelmissa olisi hankkia asuntoauto ja muuttaa siihen asumaan, ainakin toistaiseksi. Mielenkiinnolla olen kahlannut jos minkämoista nettisivua, keskusteluryhmää ja youtube-videoita selvittäessäni minkälainen peli olisi sopiva. Parin viikon reissu asuntoautolla viime keväänä antoi osviittaa siitä, minkälaista olisi olla liikkuva koti. Tässä blogissa alan pureutua tarkemmin tähän suunnitelmaan sekä elämään tästä eteenpäin. Tervetuloa mukaan seuraamaan mun matkaa!